A történet szerint Rosie, a még mindig gyönyörű ex-szépségkirálynő ma a szépségverseny főszervezőjeként viseli a nagyestélyit és tiarát. Nagy fájdalma, hogy egyetlen lánya egyáltalán nem hasonlít rá, túlsúlyos, ezért Dundinak (Dumplin’) becézi.

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dumplin-t, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös.  Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre. Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz.







Oszd meg másokkal is!

További cikkek


Mindennapi hazugságaink

Mindennapi hazugságaink

Adott a story: egy férfi azért, hogy megszerezze a vágyott nő szerelmét, belekeveredik egy ócska hazugságba és bennragad. Ilyenkor sokan mászunk fel a magasztos erkölcs magaslatára és onnan magabiztosan ítélkezünk. Állítjuk, hogy mi aztán soha nem vernénk át a másikat, még akkor sem, ha egy álomnő vagy egy álompasi elérése lenne a tét. Jönnek a szónoklatok, miszerint csak saját nyers valónk megmutatása érdemel viszont szerelmet.

3+1 lenyűgöző hely, amit széles vásznon is látnod kell!

3+1 lenyűgöző hely, amit széles vásznon is látnod kell!

A nyár megosztó évszak – az utazni szeretők körében legalábbis biztosan. Vannak, akik legszívesebben bejárnák a világota három hónap alatt, és vannak, akik a hűvös lakásban vészelik át ezt az időszakot. A jolly joker opció? Egy hűvös moziterem. Itt a legnagyobb kényelemben fedezhetünk fel álomszép helyeket – feltéve persze, ha a megfelelő filmet választjuk… A Szerelembe gurulva alkotói márpedig nem szórakoznak, ha helyszínválasztásról van szó!

Ki viszi át… a PUNKot a túlsó partra?

Ki viszi át… a PUNKot a túlsó partra?

Nemcsak a húszéveseké a világ… a PUNK főleg nem! Mondhatnánk, mai napig ül világunk romjain a vén kujon és féktelen dobolásba kezd, ha elege van a közhelyekből, a jólfésült hazugságokból, az elegáns unalomból és az egyenlőség mítoszából. Lázadásnak indult, alternatívként él tovább: skatulyák és szlogenek nélkül. Az csak hab a tortán, hogy a földönkívüliek is ide jönnek lázadni és kiderül, totál punk-kompatibilisek. Aztán bekúszik az ötödik elem és mindent visz.

A punk él és élni akar - még a Földön kívül is

A punk él és élni akar - még a Földön kívül is

Megőrülős punk sci-fi rázza fel a tavasz filmfelhozatalát május 10-től. Rügyező fák és drámai könnyek helyett az Így csajozz egy földönkívülivel a 70’-es évek forró bakelittel keveredő bőrkabátszagát hozza el a vászonra.

Képeslap a valóságon túlról

Képeslap a valóságon túlról

Van-e annál szürreálisabb dolog, mint mindennel és mindenkivel szemben lázadni, agyon pirszingelten, provokatív frizurával hergelni a világ konzervatívabb felét? Na, most, hogy nagyjából körbeírtam a punk lényegét, el is érkeztünk oda, hogy van-e, még valami, ami ennél is jobban túllő a valóságon?

Földönkívüli heppiend

Földönkívüli heppiend

Nehéz megmondani, mitől durran be fejünkbe a szerelem és köti le az összes szabadgyököt, amivel addig bátran rendelkezhettünk. Van, amikor az egyformaság, máskor pont az ellentét vonz: a lényeg, hogy megfordít bennünk valamit ez a lassú lefolyású, univerzális mámor. Nekünk földönkívüli élmény, de milyen lehet egy földönkívülinek, aki éppen csak beteszi a lábát egy londoni külvárosba és máris belegabalyodik egy helyi srácba? Na, ez punk!