A Hank Azaria és Eric McCormack közremûködésével megelevenedõ Jóska és Vlad kalandjai a november folyamán három rangos fesztiválon is jelentõs sikert értek el. A Litvániai Tindirindis Nemzetközi Filmfesztiválon és a kínai Changzhouban megrendezett China International Animation and Digital Arts fesztiválokon a zsûri különdíját érdemelte ki a film, majd a Spanyolországban megrendezett Animacor 2009 seregszemlén a Legjobb film elismeréssel méltatták.

A fesztiválokra az Immigrants – Jóska menni Amerika! címû filmet a HungariCom Kft. delegálta.

Olomouch-ban Csupó Gábor filmjével egy kategóriában szerepel a Walt Disney Stúdió jegyezte Bolt, a Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett készült 9, és az Európai független filmesek munkája a Pánikfalva.

Csupó Gábor Holdhercegnõ címû nagyjátékfilmje, Ioan Gruffudd, Tim Curry, Natascha McElhone és Dakota Blue Richards fõszereplésével jelenleg is látható a hazai mozikban.

 

További információ:

http://www.pifpaf.cz/program/aktualni-2009-12-10/immigrants-l-a-dolce-vita-219

 

Képek és egyéb a filmhez kapcsolódó információk:

Kálomista Zsuzsanna

20-973-3233

365 1750







Oszd meg másokkal is!

További cikkek


Gurulós mese a szerelemről

Gurulós mese a szerelemről

Volt egyszer egy sármos férfi, akinek tökéletesre csiszolt világa hazugságok sorozatára épült. Minden apró, közepes és nagy hazugság hódítások sokaságával és az örök ifjúság illúziójával kecsegtetett, mígnem egy napon váratlanul és kíméletlenül megérkezett a szerelem. Ezt már nem tudta lábon kihordani: gurulva száguldott végzete felé.

Mit ér a mozi, ha európai, avagy Hollywood máshogy gurul szerelembe?

Mit ér a mozi, ha európai, avagy Hollywood máshogy gurul szerelembe?

Hasonló téma, hasonlóan vicces feldolgozásban – mégis behunyt szemmel is megmondanánk: hollywoodi vagy európai filmről van szó.A Szerelembe gurulva például bármennyire is univerzális témákat feszeget – szerelem, hazugság, kapuzárási pánik –, velejéig franciául teszi. Franck Dubosctól nem is várnánk mást. Vajon miért szeretjük másképp ezt a filmet, mint a hollywoodi produkciókat?

Dumplin’ - Így kerek az élet soundtrack

Dumplin’ - Így kerek az élet soundtrack

A legendás Dolly Parton dalai alkotják a Dumplin' - Így kerek az élet filmzenéjét.

Boldog születésnapot Jennifer Aniston!

Boldog születésnapot Jennifer Aniston!

Hétfőn ünnepeli 50. születésnapját Jennifer Aniston, aki legújabb filmjében, a Dumplin’ – Így kerek az élet című vígjátékban királynőként tündököl Rosie szerepében.

A különbözőség egyformasága

A különbözőség egyformasága

Hasonló a hasonlónak örül (similis simili gaudet) – tartja a latin. Ugyanakkor „az ellentétek vonzzák egymást” igazságát is számtalanszor hallotta minden szerelmes, aki hazavitte már bemutatni egy kicsit is „más” választottját.

Golden Globe jelöltek között a Dumplin' - Így kerek az élet című film betétdala

Golden Globe jelöltek között a Dumplin' - Így kerek az élet című film betétdala

76. alkalommal adják át idén a Golden Globe díjakat, melyben a hamarosan bemutatásra kerülő Dumplin’ – Így kerek az élet című fim is érdekelt.