A Hank Azaria és Eric McCormack közremûködésével megelevenedõ Jóska és Vlad kalandjai a november folyamán három rangos fesztiválon is jelentõs sikert értek el. A Litvániai Tindirindis Nemzetközi Filmfesztiválon és a kínai Changzhouban megrendezett China International Animation and Digital Arts fesztiválokon a zsûri különdíját érdemelte ki a film, majd a Spanyolországban megrendezett Animacor 2009 seregszemlén a Legjobb film elismeréssel méltatták.

A fesztiválokra az Immigrants – Jóska menni Amerika! címû filmet a HungariCom Kft. delegálta.

Olomouch-ban Csupó Gábor filmjével egy kategóriában szerepel a Walt Disney Stúdió jegyezte Bolt, a Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett készült 9, és az Európai független filmesek munkája a Pánikfalva.

Csupó Gábor Holdhercegnõ címû nagyjátékfilmje, Ioan Gruffudd, Tim Curry, Natascha McElhone és Dakota Blue Richards fõszereplésével jelenleg is látható a hazai mozikban.

 

További információ:

http://www.pifpaf.cz/program/aktualni-2009-12-10/immigrants-l-a-dolce-vita-219

 

Képek és egyéb a filmhez kapcsolódó információk:

Kálomista Zsuzsanna

20-973-3233

365 1750







Oszd meg másokkal is!

További cikkek


Ez egy gyönyörű, gyönyörű film... - Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show műsorában

Ez egy gyönyörű, gyönyörű film... - Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show műsorában

Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show-ban beszélt a Dumplin' - Így kerek az élet című filmről, annak üzenetéről és arról, hogy találta magát egyszer csak a zenei stúdióban és énekelt a film egyik betétdalában.

Első alkalommal szerepel magyar film a Dubai nemzetközi filmfesztiválon!

Hatodik alkalommal rendezik meg az Egyesült Arab Emirátusokban a Dubai Nemzetközi Filmfesztivált, amelyre első alkalommal válogattak be magyar filmet a HungariCom Kft. nevezésének köszönhetően. Fonyó Gergely Made in Hungária című musical-vígjátékát megelőzően hazai film még nem szerepelt az igen dinamikusan fejlődő fesztivál programjában.

Nyerj Audi A1 tesztvezetést a Szerelem második látásra című filmmel!
A punk él és élni akar - még a Földön kívül is

A punk él és élni akar - még a Földön kívül is

Megőrülős punk sci-fi rázza fel a tavasz filmfelhozatalát május 10-től. Rügyező fák és drámai könnyek helyett az Így csajozz egy földönkívülivel a 70’-es évek forró bakelittel keveredő bőrkabátszagát hozza el a vászonra.

Mindennapi hazugságaink

Mindennapi hazugságaink

Adott a story: egy férfi azért, hogy megszerezze a vágyott nő szerelmét, belekeveredik egy ócska hazugságba és bennragad. Ilyenkor sokan mászunk fel a magasztos erkölcs magaslatára és onnan magabiztosan ítélkezünk. Állítjuk, hogy mi aztán soha nem vernénk át a másikat, még akkor sem, ha egy álomnő vagy egy álompasi elérése lenne a tét. Jönnek a szónoklatok, miszerint csak saját nyers valónk megmutatása érdemel viszont szerelmet.

Képeslap a valóságon túlról

Képeslap a valóságon túlról

Van-e annál szürreálisabb dolog, mint mindennel és mindenkivel szemben lázadni, agyon pirszingelten, provokatív frizurával hergelni a világ konzervatívabb felét? Na, most, hogy nagyjából körbeírtam a punk lényegét, el is érkeztünk oda, hogy van-e, még valami, ami ennél is jobban túllő a valóságon?