Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show-ban beszélt a Dumplin' - Így kerek az élet című filmről, annak üzenetéről és arról, hogy találta magát egyszer csak a zenei stúdióban és énekelt a film egyik betétdalában.

Jennifer Aniston nem csak főszereplője, de egyben producere is a Dumplin' - Így kerek az élet című filmnek, melyet április 4-től láthatunk a hazai mozikban.
A film apropóján vendégeskedett Ellen DeGeneres-nél, aki amúgy az egyik legjobb barátnője is a privát életben.

Jennifer Aniston elmondja, hogy ez egy győnyőrű, bájos film, csodás mondanivalóval. Sőt fontos, időszerű mondanivalóval a fiatal lányok számára.

Íme az interjú:



A film előzetesét itt nézhetitek meg:







Oszd meg másokkal is!

További cikkek


5 ok, amiért az Így csajozz egy földönkívülivel kötelező májusi program

5 ok, amiért az Így csajozz egy földönkívülivel kötelező májusi program

Mielőtt elhisszük, hogy idén tavasszal majdnem minden kinyílt, vigyázó szemeinket Londonra érdemes vetni: az abszurd humorú sci-fi és a nyersen édes punk-történelem összefonódása csak május 9-én kezdi virágkorát. Akár megrögzött mozirajongó vagy, akár nehéz kirángatni a kanapéról – lesd meg, miért NEM ez a film az, amit érdemes kihagyni egy baráti mozizáson.

Boldog születésnapot Jennifer Aniston!

Boldog születésnapot Jennifer Aniston!

Hétfőn ünnepeli 50. születésnapját Jennifer Aniston, aki legújabb filmjében, a Dumplin’ – Így kerek az élet című vígjátékban királynőként tündököl Rosie szerepében.

Képeslap a valóságon túlról

Képeslap a valóságon túlról

Van-e annál szürreálisabb dolog, mint mindennel és mindenkivel szemben lázadni, agyon pirszingelten, provokatív frizurával hergelni a világ konzervatívabb felét? Na, most, hogy nagyjából körbeírtam a punk lényegét, el is érkeztünk oda, hogy van-e, még valami, ami ennél is jobban túllő a valóságon?

3+1 lenyűgöző hely, amit széles vásznon is látnod kell!

3+1 lenyűgöző hely, amit széles vásznon is látnod kell!

A nyár megosztó évszak – az utazni szeretők körében legalábbis biztosan. Vannak, akik legszívesebben bejárnák a világota három hónap alatt, és vannak, akik a hűvös lakásban vészelik át ezt az időszakot. A jolly joker opció? Egy hűvös moziterem. Itt a legnagyobb kényelemben fedezhetünk fel álomszép helyeket – feltéve persze, ha a megfelelő filmet választjuk… A Szerelembe gurulva alkotói márpedig nem szórakoznak, ha helyszínválasztásról van szó!

Első alkalommal szerepel magyar film a Dubai nemzetközi filmfesztiválon!

Hatodik alkalommal rendezik meg az Egyesült Arab Emirátusokban a Dubai Nemzetközi Filmfesztivált, amelyre első alkalommal válogattak be magyar filmet a HungariCom Kft. nevezésének köszönhetően. Fonyó Gergely Made in Hungária című musical-vígjátékát megelőzően hazai film még nem szerepelt az igen dinamikusan fejlődő fesztivál programjában.

Mindennapi hazugságaink

Mindennapi hazugságaink

Adott a story: egy férfi azért, hogy megszerezze a vágyott nő szerelmét, belekeveredik egy ócska hazugságba és bennragad. Ilyenkor sokan mászunk fel a magasztos erkölcs magaslatára és onnan magabiztosan ítélkezünk. Állítjuk, hogy mi aztán soha nem vernénk át a másikat, még akkor sem, ha egy álomnő vagy egy álompasi elérése lenne a tét. Jönnek a szónoklatok, miszerint csak saját nyers valónk megmutatása érdemel viszont szerelmet.