Április 4-én kerül mozikba a Hungaricom új filmje a Dumplin - Így kerek az élet. A Hungaricom támogatásával és a NENESZ egyesület (Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért) együttműködésének köszönhetően közel 150 gyermek és fiatal gondolkodhat el a film mottóján a premier előtti filmvetítés alatt és után:
„Találd meg önmagad és legyen célod vele!”



A filmvetítésen részt vevő gyermekek többsége gyermekotthonokban, lakásotthonokban vagy nevelőszülőknél él, vannak akik hátrányos helyzetűek, de a filmvetítés alatt együtt nevetnek és sírnak a családban élő társaikkal. Hiszen ez a cél a szervezők részéről: küzdeni a lehetséges kirekesztettség ellen, lehetőséget biztosítani minden gyermek számára az önfeledt nevetésre. Magyarországon ők láthatják először Jennifer Aniston új filmjét, amelyhez a vetítés előtt egy kis játék is társul. Az együttműködés nem titkolt célja az is, hogy visszajelzést kapjanak a szervezők a filmről, és arról, hogy a gyerekekben, fiatalokban milyen gondolatokat ébresztenek, milyen tanulságokat vonnak le. 

A film előzetesét itt tudod megnézni:







Oszd meg másokkal is!

További cikkek


Mi lett volna belőled, ha nem találkozol egy bizonyos személlyel?

Mi lett volna belőled, ha nem találkozol egy bizonyos személlyel?

Azt akartam, hogy a film hatást gyakoroljon a szerelembe esésről álmodó fiatalokra és az első szerelmükre visszaemlékező idősebbekre is. Interjú Hugo Gélin rendezővel Szerelem második látásra - már a mozikban

Ismét újabb fesztivál siker elé néz Csupó Gábor filmje az Immigrants – Jóska menni Amerika!

A Hank Azaria és Eric McCormack közremûködésével megelevenedõ Jóska és Vlad kalandjai a november folyamán három rangos fesztiválon is jelentõs sikert értek el. ...

A punk él és élni akar - még a Földön kívül is

A punk él és élni akar - még a Földön kívül is

Megőrülős punk sci-fi rázza fel a tavasz filmfelhozatalát május 10-től. Rügyező fák és drámai könnyek helyett az Így csajozz egy földönkívülivel a 70’-es évek forró bakelittel keveredő bőrkabátszagát hozza el a vászonra.

3+1 lenyűgöző hely, amit széles vásznon is látnod kell!

3+1 lenyűgöző hely, amit széles vásznon is látnod kell!

A nyár megosztó évszak – az utazni szeretők körében legalábbis biztosan. Vannak, akik legszívesebben bejárnák a világota három hónap alatt, és vannak, akik a hűvös lakásban vészelik át ezt az időszakot. A jolly joker opció? Egy hűvös moziterem. Itt a legnagyobb kényelemben fedezhetünk fel álomszép helyeket – feltéve persze, ha a megfelelő filmet választjuk… A Szerelembe gurulva alkotói márpedig nem szórakoznak, ha helyszínválasztásról van szó!

Ez egy gyönyörű, gyönyörű film... - Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show műsorában

Ez egy gyönyörű, gyönyörű film... - Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show műsorában

Jennifer Aniston a The Ellen DeGeneres Show-ban beszélt a Dumplin' - Így kerek az élet című filmről, annak üzenetéről és arról, hogy találta magát egyszer csak a zenei stúdióban és énekelt a film egyik betétdalában.

A Szerelembe gurulva lesz az új kedvenced, ha tetszett ez a 3+1 film

A Szerelembe gurulva lesz az új kedvenced, ha tetszett ez a 3+1 film

Tesztvezetés nélkül nem veszünk autót – miért ne élhetne ez a szabály filmekre is? Mutatunk néhány sikeres filmet, ami felér egy-egy körrel a Szerelembe gurulva képzeletbeli „volánja” mögött  –  a visszaszámlálás június 7-ig elindult, ideje hangolódni!