Rendező: Franck Dubosc | Forgatókönyv: Franck Dubosc | Producer: Sidonie Dumas | Operatőr: Ludovic Colbeau-Justin | Színészek: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, Gérard Darmon

Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés.

Lehet-e mentség a szerelem a hazugságra? Meddig tartható fenn a szerepjáték egy párkapcsolatban és milyen áron? És persze: mi mindenre vagyunk képesek a szerelemért?

A kapuzárási pánikból menekülő Jocelyn barátait is elképesztő helyzetekbe sodorva mozgat meg hatalmas energiákat, hogy elnyerje Florence kegyeit.

Bájos, kedves, vicces és nagyon francia.

Pont, mint az Életrevalók.

Kapcsolódó cikkek:

Gurulós mese a szerelemről - 2018. május 17.

Volt egyszer egy sármos férfi, akinek tökéletesre csiszolt világa hazugságok sorozatára épült. Minden apró, közepes és nagy hazugság hódítások sokaságával és az örök ifjúság illúziójával kecsegtetett, mígnem egy napon váratlanul és kíméletlenül megérkezett a szerelem. Ezt már nem tudta lábon kihordani: gurulva száguldott végzete felé. » tovább olvasom

Bemutató: 2018-06-07
Eredeti cím: TOUT LE MONDE DEBOUT
Műfaj: francia, romantikus vígjáték
Játékidő: 107
Nyelv: francia, magyarOszd meg másokkal is!